follow Catalog firme » Echipamente electrice » Detectoare » Detectoare gaz
  home     Detectoare   Detectoare gaz

Detectoare gaz

Obtineti cel mai bun pret pentru detectoare gaz completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
detectori de gaz (BUCURESTI)
Import, comercializare si instalare: sisteme de detectie si avertizare efractie si incendiu, supraveghere video, control acces, interfonie videointerfonie, retele date-voce, instalatii electrice, pink bazaar srl este autorizata de catre igp in instalarea sistemelor de securitate cu licenta igp: 1405/t/13.08.2008..
0729 *** ***Click aici!
detectoare gaze (PRAHOVA)
In vederea unei viitoare colaborari, firma hidro termo instal srl cu 15 ani experienta in domeniul instalatiilor - va poate executa urmatoarele lucrari de instalatii termice si sanitare, pentru casa particulara sau sediu de firma, in orice zona a tarii, in regim de urgenta: panouri solare, incalziri in pardoseala, vinzare si executie instalatii termice la cheie inclusiv autorizatie iscir cazane pe lemn cu..
0744 *** ***Click aici!
detectoare gaze (SIBIU)
S.C. PRONET TRANSILVANIA S.RL. a fost infiintata in anul 2004 cu capital integral francez. Reprezentam in Romania producatorul francez PROGALVA NET&9, lider al pietei franceze de antigel pentru instalatii si solutii chimice pentru aceste si firma KANE din Anglia, numarul 3 mondial in productia de analizoare de gaze, detectoare portabile de gaze si analizoare automotive. Oferim clientilor nostrii, pe langa produse de cea..
0269 *** ***Click aici!
detectori de gaz (BUCURESTI)
Impact zone services srl, producator si distribuitor de semifabricate din lemn uscat de esenta rasinoase: rigle, dusumea, lambriu, panouri, panouri gard, rafturi, distribuitor surse de iluminat si corpuri de iluminat osram, distribuitor ventilatoare casnice si industriale, importator si distribuitor electrovalve de gaz si detectori, senzori alarme de gaz...
0213 *** ***Click aici!
detectoare gaze (BUCURESTI)
Societate comerciala distribuim si montam sisteme de alarma, sisteme complete de supraveghere video, interfoane si videointerfoane, sisteme de automatizari porti batante si culisante, bariere auto.Oferim solutii de finantare pentru sistemele de supraveghere. Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati. Va asteptam!..
0753 *** ***Click aici!
detectoare gaz (BUCURESTI)
18 ani de experienta activa in domeniu te asigura ca aici vei gasi cele mai bune solutii pentru proiectarea si executia autorizata de instalatii gaze, proiectare termice sau sanitare, extinderi de instalatii gaze stradale, avizare proiectelor de instalatii gaze, punere in functiune a instalatiilor de gaze, executie instalare centrale de apartament...
0722 *** ***Click aici!
detectoare gaz bucuresti (BUCURESTI)
Sc industrial service companay srl, are ca obiect de activitate proiectarea si executia de instalatii sanitare, termice si de gaze naturale, verificari periodice instalatii gaze, detectoare de gaz, inlocuiri coloane apa calda si apa rece in subsoluri si apartamente, refacerea scurgerilor menajere si pluviale si orice alte instalatii. pentru detalii suplimentare cu privire la serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati. va asteptam..
0769 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie